MOMENTUM er et netværk for C-levels, Sales Directors, Business Development Managers, mm., som dagligt arbejder med strategiske udfordringer og fokus på digital transformation.


Der er brug for momentum i den digitale transformation

Ovenpå årtier med stærk digitalisering står virksomheder og organisationer nu med en voldsom udfordring: Hvordan anvender vi data til strategisk forandring?

Mange undersøgelser viser, at danske virksomheder er højt digitaliserede, men mangler digitalt momentum: Digitale ressourcer bliver for sjældent omsat til nye produkter og services, jobs, og nye indtjeningsstrømme. På trods af gode forudsætninger står vi ofte uden for den globale udvikling indenfor dataøkonomier, eksportstrukturer og teknologioptag.

Det er en skam. Derfor etablerer vi nu MOMENTUM.

Danmark investerer i effektivitet. Verden investerer i transformation.


MOMENTUM er en aktiv kilde til inspiration.

Netværkets møder består af

  • Kuraterede events med cases og A-list talere
  • Hverdagens cases i et strategisk perspektiv
  • Omsættelig indsigt fra fabriksgulv til de bonede gulve

Og vi lægger naturligvis vægt på det personlige møde og den frie samtale

Det handler ikke om gode eksempler, men om at kunne omsætte gode eksempler til egen virksomhed. Det er lederens vej til reel transformation.

— Henrik Scharfe, CEO Autonomous

MOMENTUM giver dig adgang til

Møder og events med fokus på momentumskabelse

Fokus skal være på at skabe momentum. Derfor er det vigtigt for os, at  demoer og cases skal ses i en strategisk sammenhæng med de udfordringer, det nu giver. Der er mange muligheder for at holde teknologimøder. Her knyttes de til et større billede.

Special Interest Groups med andre ledere med samme udfordringer

Forandringsprocesser kræver fokus og vedholdenhed, og det kan være hårdt at lede i modvind. Derfor er der brug for SIGs med ro, fortrolighed og stabilitet.

Faciliteret samarbejde om konkrete strategiske udfordringer

Vi holder gerne skåltaler om lovende teknologier på en fredag aften. Men hvis man ikke kan omsætte vidunderlige ideer til noget konkret mandag morgen, er det nok begrænset med værdien… Derfor lægger vi vægt på medlemmernes egne beretninger. Og vi går gerne ind i

"The currency of real networking is not greed but generosity."

— Keith Ferrazzi, CEO Ferrazzi Geenlight

Kontakt os for at høre om pris og din optagelse i MOMENTUM