Det vi gør

 

Hovedtanken i Industri 4.0 og i Smart Production er at skabe værdi gennem datastrømme.

 

Vi har digitaliseret og automatiseret i årtier. Og der har også været gevinster undervejs. Den 4. industrielle revolution handler om at udnytte ressourcer, materialer og tid på smartere måder. Nøglen til det, er at udnytte virksomheders datastrømme på nye intelligente måder.

 

Videoer om emnet

 

TEKNOLOGI

INDUSTRI 4.0 tager afsæt i et sæt teknologier, der har flere ting til fælles:

  • De modnes hastigt. Dvs. selvom teknologierne er årtier gamle, er det netop i disse år, de for alvor bliver robuste og velegnede til industriel produktion
  • Domænespring ses ofte. Dvs. teknologierne bliver ofte game-changers i andre domæner end der, hvor de er udviklet.DIGITAL TRANSFORMATIONFordi alle kerne-teknologierne er digitale, stiller de sig til rådighed for hinanden på måder man ikke kender fra tidligere tiders innovationer. Det kander vi DIGITAL TRANSFORMATION. Og fordi bevægelsen er digital, følger den udvikilngsspor, vi kender fra mange andre områder. Den udvikling er altid den samme: Man bruger data til at skabe INDSIGT, til at skabe nye MODELLER og til at skabe nye TRANSFORMATIONER.
  • LÆR MERE
  • ELEMENTER I DIGITAL UDVIKLINGMan skaber INDSIGT ved at analysere på DATASTRØMME. Dernæst bruger man indsigterne til at bygge MODELLER, der muliggør nøjagtig produktionsplanlægning og virksomhedsudvikling. Endelig gennemfører man TRANSFORMATION af produktion og virksomhed ved at anvende modellerne – ofte i nye sammenhænge.
  • LÆR MERE
  • LEDELSEDen teknologiske udvikling er mest interessant når den ses i et ledelsesperspektiv. Det betyder, at de tekniske muligheder udfolder sig når man samtidigt arbejder med virksomhedens KOMPETENCER og FORRETNINGSPLAN.
fundament

Teknologi

INDUSTRI 4.0 tager afsæt i et sæt teknologier, der har flere ting til fælles:

De modnes hastigt. Dvs. selvom teknologierne er årtier gamle, er det netop i disse år, de for alvor bliver robuste og velegnede til industriel produktion
Domænespring ses ofte. Dvs. teknologierne bliver ofte game-changers i andre domæner end der, hvor de er udviklet.

Click the button
transformation

Digital transformation

Fordi alle kerne-teknologierne er digitale, stiller de sig til rådighed for hinanden på måder man ikke kender fra tidligere tiders innovationer. Det kander vi DIGITAL TRANSFORMATION. Og fordi bevægelsen er digital, følger den udvikilngsspor, vi kender fra mange andre områder. Den udvikling er altid den samme: Man bruger data til at skabe INDSIGT, til at skabe nye MODELLER og til at skabe nye TRANSFORMATIONER.

Click the button