Vi er nu i regi af projektet NordVest Smart Production klar med 3 topaktuelle arrangementer, som er essentielle i Industri 4,0 – universet.

Vi byder denne gang på 2 smart talks om temaerne data, sensorer og 3D print samt en konference. De to smart talks er tilrettelagt som korte, 2 timers hands-on møder, hvor emnerne er rettet direkte mod jer fremstillingsvirksomheder. På konferencen kan I blandt andet kan se frem til at møde professor Ulrich Berger og Niels Buus fra GOMspace som talere i Musikhuset Alfa i Aars

Der er åben for tilmelding til alle tre arrangementer, og vi ser frem til at byde jer velkommen! Invitationer i pdf med fuld program vil tilgå jer snarest.

15. maj:
Bliv klog på data & sensorer
(afholdes som en 2- timers smart talk)

Kort om denne 2- timers smart talk:
Industriel brug af sensorer er en væsentlig forudsætning for smart produktion og rummer potentialet til i sig selv at gøre produktionsanlæg smartere, bedre integrerede og dermed give øget effektivitet og præcision. Internettet åbner nye muligheder for små enheder med sensorer og to-vejs kommunikation i det der for længst er døbt Internet of Things (IOT). Kom og få inspiration til hvordan du kan udnytte sensorer og de data som skabes i kølvandet på I4.0.

Arrangementet afholdes på Kultur,- og Erhvervscenter Jammerbugt, Søparken 2, 9440 Aabybro fra kl. 15.00
Tilmelding via dette link: https://jammerbugt.nemtilmeld.dk/215/

25. maj:
Konference
Mød bl.a. professor Ulrich Berger og Niels Buus fra GOMspace tale i Musikhuset Alfa i Aars

Kort om konferencen:
Lad dig inspirere til at overveje mulighederne ved en øget anvendelse af digitalisering i produktionen (Industri 4.0 tankegangen). Vi har samlet eksperter og prominente virksomhedsledere til at give deres input til konferencedeltagerne. Hør bl.a. om Grundfos´ ”Factory of the Future”, mød årets erhvervsleder 2017, Niels Buus fra GOMspace og Professor Ulrich Berger, der er én af hjernerne bag Industri 4.0 tankegangen.

Arrangementet afholdes i Musikhuset Alfa, Jyllandsgade 54, 9600 Aars fra kl. 9.00
Tilmelding via dette link: https://vaeksthimmerland.nemtilmeld.dk/52/

7. juni:

3D-print i praksis!
(afholdes som en 2- timers smart talk)

Kort om denne 2- timers smart talk:
Denne smart talk sætter spot på 3D print i praksis! Hvad er overhovedet muligt med 3D print?
Vi kigger på 3D print af organer, knogler, mad, motorer og murværk. Vi kigger også på anvendelsesmuligheder og perspektiverer det hele til de traditionelle konstruktionsmuligheder. Det hele gøres praksisnært via virksomhedsberetninger.

Arrangementet afholdes i Sport,- og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, 9460 Brovst fra kl. 15.00
Tilmelding via dette link: https://jammerbugt.nemtilmeld.dk/217/