Fotodokumentationtil og fra UniConta

QUACK integrerer sømløst smartphones med din Uniconta, så du kan billeddokumentere din kvalitet. QUACK dokumenterer både varemodtagelse, forsendelse og hjælper også dine medarbejdere med at udføre kritiske processer korrekt. Erfaringerne med QUACK viser at kritiske henvendelser fra kunder hurtigt reduceres når du med det samme kan dokumentere korrekt udført arbejde.

quick quack

En APP - flere funktioner

Modtage og forsendelseskontrol

Med QUACK kan du fra smartphone eller tablet tage billeder af modtagne materialer eller færdigvarer pakket til forsendelse. Billederne uploades til din Uniconta og gemmes automatisk på relevant ordre- eller varenummer. Før du uploader kan du desuden tilføje relevante tekster til dine billeder eller endnu nemmere opstille typiske fejlkoder for dine produkter som blot krydses af og gemmes sammen med dine billeder i Uniconta.

Med det rigtige billede kan du nemt stoppe endeløse diskussioner med kunder om hvad de allerede har modtaget. Din dokumentation ligger allerede klar i Uniconta og du sender blot et eller flere billeder af din forsendelse direkte fra Uniconta til kunden. Hermed kan du dokumentere antal, kvalitet, pakning og tidspunkt for forsendelse. Elegant og med minimum af besvær – og bedst af alt: Du slipper for at producere og sende emnerne èn gang til.

Instruktioner til dine medarbejdere (SOPs / opstillingsguides)

Med QUACK kan du også nemt oprette og derefter hente simple opstillingsinstruktioner til dine medarbejdere, der viser kritiske processer eller produkter. Når du første gang gennemfører en ny proces dokumenterer du den nemt med QUACK og efterfølgende kan kollegaer hurtigt hente tekst og billed-dokumentation frem i QUACK næste gang den samme proces eller vare skal produceres, pakkes eller forsendes.

Oprette ordrer – on the fly

QUACK kan også oprette ordrer i Uniconta. QUACK henter selv ordrenummeret og kundestamdata - med mindre du hellere selv vil vælge det. Med en oprettet ordre, kan du nu gemme dokumentation i form af billeder af skitser, tavlenoter, komponenter, styklister eller hvad du har aftalt med din kunde eller kollegaer og senere genfinde dem i Uniconta når du har tid til at færdiggøre tilbud eller ordrebekræftelse.

Om os

Autonomous designer og udvikler løsninger der hjælper virksomheder med digital transformation. Det gør vi ved brug af smarte teknologier, avanceret brug af data og strategisk forretningsudvikling.

QUACK er designet og udviklet af Autonomous i tæt samarbejde med mange af de virksomheder vi arbejder for. Vi vil gerne – endnu engang – takke alle vores virksomheder som har bidraget til udvikling af QUACK appen med ideer, input og omfattende testarbejde, der har gjort QUACK appen til et effektivt, nemt og intuitivt værktøj, så QUACK gør dagligdagen lettere i din virksomhed.

download

Gå til  Google Play

Get Quack