System krav

Android 7 eller nyere. QUACK er testet til at køre på flere Android 5 smartphones, men grafikken er lidt anderledes for Android 5.0 - 5.2.
Adgang til Uniconta API’et via Unicontas Server Login modul

quick quack

QUACK quick guide

Log-In

På loginskærmen benytter du dit Uniconta login.
Brugernavnet som du logger ind med, vil være det samme brugernavn, der registreres i Uniconta til at gemme dokumentationen.
Næste gang du bruger appen bliver du automatisk logget ind.

Hovedmenu

På hovedmenuen har du mulighed for at tilgå alle funktioner i appen.
Her kan du arbejde med:
- Ordrer:
o Finde ordrer ved indtastning eller scanning
o Oprette nye ordrer
o Finde aktive ordrer på bestemte kunder
- Varer:
o Finde varer ved indtastning eller scanning
- Opstilling:
o Finde dokumentation på varenumre;
opstillings-vejledninger, kommentarer

Opret dokumentation

Når du har valgt ordre eller vare du vil oprette dokumentation på eller opstillingsvejledning til, kan du tilføje alle de billeder du ønsker. Her kan du også tilføje en generel kommentar
Når du vælger ”afslut dokumentation”, gemmes dine billeder og kommentarer automatisk på den valgte ordre eller varenummer i Uniconta.

OBS:
Hvis du løber ind i begrænsninger på antal billeder er det fordi din smartphone har begrænset arbejdshukommelse. Ved at afslutte dokumentationen, gemmes dine billeder i Uniconta og du kan nu fortsætte med at tilføje nye billeder. Vi har testet smartphones og alle har været i stand til at holde mindst 5
billeder.

Tilknyt tekst eller kategori til billeder

Ved at klikke på dine billeder vises de i stort format og du kan herefter tilføje bemærkninger eller kategori til specifikke billeder.

Kategorier opsættes i konfigurationsmenuen og gør det nemt at finde i Uniconta. Og du har frit valg. Eksempel på kategorier for varemodtagelse kan være; ”Ridset”, ”Bulet”, ”Rusten”, ”Mangler varer”.

Hvis du ikke ønsker at gemme et billede i Uniconta kan du slette det igen og tage et nyt.

Se opstillingsbeskrivelser

Med “Se opstilling” kan du finde varer og den tilknyttede dokumentation. For hver vare, vises dokumentation der er gemt med kategorinavn. Det gør det nemt at finde.
Ved at klikke på kategori-navnet for den ønskede dokumentation, får du vist den tilknyttede tekst og billede.
Bemærk, at hver kategori godt kan have flere dokumenter tilknyttet.

QUACK kan vise dokumentation fra Uniconta

Fra QUACK har du adgang til at se dokumentation fra Uniconta. Det kræver at formatet aftalt mellem Uniconta og QUACK for ”Kommentar” overholdes. Formatet er: ”kategori_kategori, kommentar”.

Eksempel på formatet for dokumentation gemt i din Uniconta. Hermed vises tilknyttet dokumentation i to kategorier i QUACK; Rust og Buler og begge steder med kommentar om at ”finish skal checkes af…… ”
OBS:
Uniconta har en begrænsning på 160 anslag i alt.

Konfiguration af kategorier i QUACK

I konfigurationsmenuen kan du angive faste kategorier som du bruger meget. Formålet med kategorier er, at de gør det nemt at finde dokumentationen igen.
Ordre bemærkninger bruges ofte til kategorier for dokumentation af varemodtagelse eller forsendelse.
Vare bemærkninger er relevante for specifikke varenumre og bruges til opstillingsbeskrivelser for processer, pakkeanvisninger fra kunder, mv.